• Topol pri Medvodah 1
  • +386 (0) 1 361 29 10

Moderno opremljen Cocktail bar Roky v spodnjem delu gostilne Dobnikar je vrata odprl februarja 2007. Lokal je na voljo vsem ljubiteljem odličnih cocktailov, saj jih je v ponudbi kar 80, tako klasičnih kot tudi Rokovih lastnih kreacij. Med slednjimi izstopa long drink Green story, ki mu je leta 2006 prinesel naslov državnega prvaka, s katerim se je na svetovnem prvenstvu v Grčiji uvrstil v finale šestih najboljših!

Bar s 30 sedeži je kot nalašč za zaključene družbe, različna praznovanja in sprejeme, saj je točilni pult narejen tako, da omogoča pripravo cocktailov tudi na atraktivni način oziroma flair način. Če vas zanima strokovna priprava cocktailov, okusi klasičnih mešanih pijač kot so martini, bronx, negroni, in kateri cocktaili zmagujejo na tekmovanjih, se povzpnite na Katarino v Cocktail bar Roky (gostilna Dobnikar) in naročite sebi najljubšega.

Oglasite se v Cocktail baru Roky, kjer se bomo dogovorili o vsem. Rezervirali mizo ali cel bar za praznovanje rojstnega dne ali seminar vašega podjetja ali društva, kjer boste v miru s pomočjo diaprojekcije načrtovali in uresničevali vaše poslanstvo. Na vašo željo vam pripravimo različne cocktaile in animacije.