• Topol pri Medvodah 1
  • +386 (0) 1 361 29 10

Še razmišljate, kje boste praznovali zaključek uspešnega poslovnega leta s partnerji in sodelavci? Vabljeni v okrilje narave, v gostilno Dobnikar, kjer bomo poskrbeli za odličen ambient in kulinariko, da nazdravite uspešnemu letu 2017 in prihajajočim projektom in uspehom v letu 2018.

Gostilna Dobnikar je gostilna z dolgoletno družinsko tradicijo, ki slovi po izbranih jedeh in prijetnem domačem vzdušju. Nahaja v neokrnjeni naravi, s čudovitim razgledom in je priljubljena izhodiščna točka za številne izlete na okoliške hribe (Grmada, Sv. Jakob, Tošč, …).

V gostilni sprejemamo večje zaključene družbe, kot so poroke, različne obletnice, prednovoletne zabave, krste, birme, obhajila, zlate poroke … Tradicija pa so postala martinovanja, pustovanje in prvomajski golaž z nageljnom!

Prepoznavni smo po svinjski ribici, ričetu in joti. V zimskem času vam priporočamo domače koline – krvavice, pečenice, prekajene kuhane klobase in prekajene svinjske rebra. Za prilogo pa lahko izbirate med kislim zeljem, repo, ajdovimi žganci, matevžem in že skoraj pozabljeno šaro.

Za sladico vam priporočamo doma pripravljene sladice – jabolčni zavitek, štruklji (jabolčni, pehtranovi, sirovi, orehovi), potice (orehova, pehtranova) in različnimi torticami (kostanjeva kremna rezina, skutna torta).

Z veseljem pa se prilagodimo vašim željam in vam pripravimo meni po vašem izboru in poskrbimo na vašo željo za glasbo in dekoracijo.

Za vse informacije in rezervacije nas pokličite ali nam pišite na:

Gostilna Dobnikar, Topol 1, 1215 Medvode ali 01 361 29 10 ali info@gostilna-dobnikar.com.

Trenutno še ni komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja